2017. jan 06.

Paul Walker öröksége: Reach Out Worldwide

írta: fehersolyom
Paul Walker öröksége: Reach Out Worldwide

Elmúlt a december, ami az adventi készülődés és a Karácsony időszaka.

A filmrajongók számára egy szomorú évforduló is ekkorra esik: 2016 december 14.-én volt három éve, hogy a fiatal akciósztárt, Paul Walkert örök nyugalomra helyezték a kaliforni Forest Lawn Memorial Park-ban.

credit-autolifers-rip-paul-walker-300x167.jpg

Walker első sorban a Fast And Furious Brian-jeként vált ismertté - a rossz nyelvek szerint nagyon mást nem is tudott felmutatni. 

Pedig már két évesen elindult színészi karrierje, amikor ő lett a főszereplő egy pelenkareklámban. és több, mint 30 filmben szerepelt pályafutása során.

Halálakor pedig a világ brazil jiu jitsu közössége külön megemlékezett róla, hiszen a sztár fekete öves BJJ-s, és fontos szereplő volt ebben a közegben is. 

Ismertségét és befolyását felhasználva pályafutása elejétől szerves része volt aktivitásainak a társadalmi felelősségvállalás. Számos jótékonysági akcióban vett részt személyesen vagy adományozóként, és barátait is arra sarkallta, hogy tegyenek ehhez hasonlóan. 

blogfrontpaulwalker_roww.jpg

2010-ben egy 7.0 erősségű földrengés rázta meg Haitit. Paul Walker azonnal a 3 millió bajba jutott ember segítségére akart sietni. Felhívta négy tehetősebb barátját, és létrejött a Reach Out Worldwide , amely Walker saját jótékonysági szervezeteként a természeti katasztrófa sújtotta területeken nyújtott-és nyújt a mai napig -segítséget.

A sors fintora, hogy épp ennek a szervezetnek a jótékonysági estjéről ment el barátja új Porchejét kipróbálni a végzetes estén. 

Barátai, kollégái, családtagjai -főként Paul emlékének adózva - napjainkig működtetik a szervezetet. 

Paul Walker így halála után is képviseli a személyes társadalmi felelősségvállalás jó példáját. 

 

 

 

Szólj hozzá

csr universal paulwalker fastnfurious